ÇYDD GENEL MERKEZİ VE ŞUBELERİNDEN

cydd-genel-merkezi-ve-subelerinden SURUÇ KATLİAMI

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
VE ŞUBELERİNDEN

BİN BİR EMEKLE VE TÜRLÜ ZORLUKLARLA YETİŞMİŞ GÖZBEBEĞİMİZ GENÇLERİMİZİ SURUÇ’TA GÖZLERİNİ KIRPMADAN ÖLDÜRENLERE, BU İNSANLIK SUÇUNU İŞLEYENLERE LANET OLSUN!

Bölgemizi kana bulayanlara karşı çıkmak, ülkemizde barış ve kardeşlik tohumlarını yeniden yeşertmek, geleceğimizin sahibi olan gençlerimizin yaşam hakkını savunmak boynumuzun borcudur.
Cumhuriyet’in mayasında bulunan “Yurtta barış, dünyada barış!” ilkesini yok sayarak ülkemizi Ortadoğu bataklığına ve ortaçağ karanlığına sürüklemek isteyenlere engel olmak boynumuzun borcudur.
Din, mezhep, ırk, etnik köken, dil ayrılıklarını kullanarak Ortadoğu’yu yeniden düzenlemeye çalışan güçlerin oyunlarını bozmak boynumuzun borcudur.
Dinci terör örgütlerini ülkemizin topraklarında besleyip büyütenleri, bu katliama ortam hazırlayanları halkın vicdanında ve tarih önünde mahkûm etmek boynumuzun borcudur.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bütün üyeleri, mezunları ve gençleriyle birlikte karanlığa karşı aydınlığı, “ölüm”e karşı “çağdaş yaşam”ı savunmaya ve yükseltmeye devam edecektir.


21.07.2015