ÇYDD BURSİYERLERİNE VEDA ETTİ

cydd-bursiyerlerine-veda-etti Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şubesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılında Pamukkale Üniversitesi’nden mezun olan bursiyerlerine veda etti.

ÇYDD Denizli Şubesi, burslu öğrencileri ve ‘Denizyıldızı’ projesinde yer alan gençleri için bir veda gecesi düzenledi. Mezun olan gençlere anı olarak mezuniyet belgesi, projeye katılan gençlere ise katılım belgesi verildi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Ümran Aygün, gençleri kutladı ve duydukları kıvancı vurguladı.

Aygün ”ÇYDD olarak eğitiminiz süresince sizlere destek olduk ve sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımızı daha geniş kesimlere ulaştırdık. Bugün sizlere veda ederken biliyoruz ki ÇYDD kimliğinizle gittiğiniz her yerde ve her koşulda topluma hizmet etmekten, ülke sorunlarına çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız. Genel Başkanımız Prof. Dr. Aysel Çelikel’in ‘Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin amacının öznesi gençliktir.’ söylemi ile ne kadar önemli ve değerli olduğunuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizi yeni ufuklara doğru uğurlarken vizyon sahibi genç bireyler olarak belirlediğiniz hedeflere en kısa sürede ulaşmanızı dileriz. Yolunuz aydınlık, şansınız bol olsun! ”dedi. Gece gençlere belgelerinin verilmesi, mezuniyet pastasının kesimi, birlikte söylenen şarkılarla devam etti.


29.05.2017