HABERLER
ÇYDD Bolu Şubesi

cydd-bolu-subesi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bolu Şubesi yeni binasının açılışını yaptı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bolu Şubesi yeni binasının açılışını yaptı

Açılışa Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Cemal Polat, Arçelik Fabrika Ürün Direktörü Adnan Tüfekçi, Cahit Çıngı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin Kurucu Başkanı Ayten Yavuz, eski dernek başkanları ve çok sayıda misafir katıldı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bolu Şubesi Başkanı Nesrin İşli, “Bolu şubesi olarak yaklaşık 15 yıldır Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin amaçları doğrultusunda umutla, heyecanla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Aleyhimize yürütülen tüm kampanyalara rağmen kızlarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza verdiğimiz eğitim desteği her geçen gün artarak devam etmektedir ve edecektir. Hedefimiz çağdaş toplum, çağdaş birey ve mutlu bir Türkiye’dir. Yolunda olmaktan büyük onur duyduğumuz hepimizin kadın kahramanı, insanı sevmenin dini, dili, ırkı olmaz diyen cesur yürek sevgili hocamız Sayın Türkan Saylan’ı rahmetle anıyor ve aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Daha sonra Arçelik Fabrika Ürün Direktörü Adnan Tüfekçi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin Kurucu Başkanı Ayten Yavuz da birer açış konuşması yaparak kurdeleyi kestiler. Kurdele kesiminin ardından kokteyle geçildi.


16.04.2015