Bilimsel ve Laik Eğitim Paneli

bilimsel-ve-laik-egitim-paneli 4 Mart 2017’de Şükran Güngör Tiyatro Salonunda ÇYDD Aydın Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Aydın Şubesi ve Eğitim-İş Sendikası Aydın Şubesi ortaklığında "Bilimsel ve Laik Eğitim" Paneli yapıldı.

4 Mart 2017’de Şükran Güngör Tiyatro Salonunda ÇYDD Aydın Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Aydın Şubesi ve Eğitim-İş Sendikası Aydın Şubesi ortaklığında "Bilimsel ve Laik Eğitim" Paneli yapıldı.

ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya, ADÜ Eğitim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Adil Türkoğlu, Tarihçi ve Yazar Aytekin Sözen ve Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Kemal Kocabaş'ın konuşmacı olarak katıldığı panelde eğitimin oluşum sürecinden, dünyada ve ülkemizdeki örnekleri, ülkemizde eğitimin laikleşme süreci ve şu anda eğitimin içinde bulunduğu durum anlatıldı. Panele katılan vatandaşlardan gelen soruların yanıtlanması ve konuşmacılara sunulan teşekkür plaketleri sonrasında panel sona erdi.

Bilimsel ve laik eğitim için verdiğimiz mücadelede bizimle birlikte olan herkese, hep birlikte daha güçlü olduğumuzu, olacağımızı gösteren bütün katılımcılara teşekkür ederiz.​


06.03.2017