16.Eğitimevimiz İzmir Torbalı'da Açılıyor

16egitimevimiz-izmir-torbalida-aciliyor Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Er Mektubu Görülmüştür kitabının telif hakkı gelirinin bağışlanması ile verilen destekle İzmir / Torbalı’da 16. eğitimevini açıyor.

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ TORBALI’DA

16. EĞİTİMEVİ’Nİ AÇIYOR

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Er Mektubu Görülmüştür kitabının telif hakkı gelirinin bağışlanması ile verilen destekle İzmir / Torbalı’da 16. eğitimevini açıyor.

 

27 yıldır aralıksız olarak eğitime destek çalışmalarını sürdüren ÇYDD, bu kez Balyoz Davası mağduru askerlerimizin desteği ile öğrencilerin yaşamına dokunuyor.

 

Er Mektubu Görülmüştür kitabının telif hakkından elde edilen gelirle oluşturulan Çağdaş Yaşam Av. Şule Nazlıoğlu Eğitimevi’nin, 50 kişilik bir seminer ve toplantı salonu, 10 bilgisayarlı bir bilgisayar odası, eğitime destek çalışmalarının yürütüleceği bir derslik, kadınlarla yapılacak çalışmaları için bölüm, kitaplıkta bulunan çok amaçlı bir bölüm daha ve küçük bir yönetim odası bulunmaktadır.

 

Bu eğitimevimizde ÇYDD Torbalı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, gönüllü eğitmenler, gönüllü üniversite öğrencileri emek vereceklerdir. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için eğitime destek programları; hem öğrenciler, hem kadınlar için kültürel, sanatsal etkinlikler ve beceri geliştirme programları, yaz etkinlikleri, okuma günleri, seminer ve konferanslar planlanmaktadır.

 

ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, ÇYDD Genel Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yılmaz Özdil ve Balyoz Davası mağduru bir grup askerimizin ve Torbalı halkının katılımı ile gerçekleşecek açılışa tüm basın mensuplarımız davetlidir.

 

 

16 Ekim 2016 Pazar / Saat: 14.00

Çağdaş Yaşam Torbalı Eğitimevi / Tepeköy Mah. Ağalar Cad. No:12/2 Torbalı / İzmir (YKB üstü)


13.10.2016